Προφίλ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Η BBS ELEVATORS είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Αττική, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων από το  2010.

  Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ασφάλεια σε συνάρτηση με την ποιότητα αλλά και την τιμή προκειμένου ο πελάτης να έχει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις.

  Η εταιρεία απαρτίζετε από έμπειρους  τεχνικούς  οι οποίοι μέσα από συνεχή ενημέρωση τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά είναι έτοιμοι να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

  Ο σχεδιασμός  και η επιλογή του εκάστοτε ανελκυστήρα γίνετε πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη και η προμήθεια των υλικών γίνετε από τους μεγαλύτερους Ελληνικούς και ξένους οίκους εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια, ποιότητα και διάρκεια ζωής.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η BBS ELEVATORS με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς καθώς και το ανθρωποκεντρικό της ενδιαφέρον βασίζεται σε δημιουργίες υψηλής αισθητικής και σταθερής ποιότητας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας, πιστοποιούνται από διακεκριμένους φορείς πιστοποίησης και πληρούν το DIN EN ISO 9001:2008.

  Χρησιμοποιούμε αυστηρά επιλεγμένα υλικά και παραγωγικές διαδικασίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τα οποία ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και αν απαιτηθούν διορθωτικές ενέργειες εκτελούνται άμεσα.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.